Ingredienser:
4 æggeblommer
200 g sukker
4 dl sødmælk
2 spsk maizena
1 vaniljestang
2½ blad husblads
3 dl fløde
Læg husblassen i blød. Rør æggeblommerne, sukkeret og maizena sammen, skal ikke piskes. Varm mælken op til det koger. Hæld det over æggemassen og kom det tilbage i gryden. Kog op sammen med vaniljen til det tygner. Kom husblassen i og rør rigtig godt! Hiv vaniljestagen op og stil cremen i køleskabet til det er koldt, sejt MEN stadig flydende. Det er meget vigtigt, at det ikke er blevet for stift, ellers bliver der dannet klumper. Pisk fløden godt stiv og vend forsigtigt i cremen. Hæld gerne direkte på kagen og lad cremen stivne her.
Man kan tilføje lidt rosenvand og pink farve inden opkogningen, for at give rosensmag.
Man kan tilføje lidt rosenvand og pink farve inden opkogningen, for at give rosensmag.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar