søndag den 28. juli 2013

Hvidchokolade mousse

Ingredienser:
150 g hvid chokolade
2,5 dl fløde
50 g sukker
3 bære pastoriserede æggeblommer

Jeg foretrækker at bruge Superior chokolade, det smager rigtig godt og er rigtig billigt i netto.
Smelt chokoladen over vandbad. Jeg har ikke en god smelteskål, så jeg bruger en stor og lille kasserolle. Da det er chokolade, er det super vigtigt, at der ikke kommer vand op i den inderste kasserolle. Der må ikke være klumper i.
Pisk sukker og æggeblommer meget længe, gerne så det bliver næsten "hvidt". Hæld den flydende chokolade i æggesnapsen og pisk igennem. Der kan piskes godt til, ødelægger ikke noget. Pisk fløden godt stiv og vend forsigtigt chokolademassen i.
Stil i køleskabet natten over. For at undgå kondens (ved godt at cremen ikke er rigtig varm) skal vita wrapen helt ned over cremen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar