Ingredienser:
2 tsk geletinepulver (svare til 4 plader husblas)
1½ dl hyldeblomstsaft
2 pasteriserede æg
2,5 dl fløde
125 g sukker
Opløs pulveret i hyldeblomstsaften over vandbad. Vis der bruges husblas, opløses dette som anvist på pakken. Pulveret har det med at klumpe lidt, og det kan tage et stykke tid før det bliver helt opløst. Men det er vigtigt, at det bliver HELT opløst! ellers klumper det i cremen.
Pisk æg og sukker, så længe som muligt. En god regel er, først at stoppe, når det holder formen i ca 5 sekunder. Hæld saften i æggemassen og pisk langsomt. Køl natten over. For at undgå kondens lægges folien/vita wrapen helt ned over cremen.
Pisk æg og sukker, så længe som muligt. En god regel er, først at stoppe, når det holder formen i ca 5 sekunder. Hæld saften i æggemassen og pisk langsomt. Køl natten over. For at undgå kondens lægges folien/vita wrapen helt ned over cremen.
Pisk fløden meget stiv dagen efter, pisk hyldeblomstmassen. Bland de to og pisk til de er godt blandede og har en dejlig cremet konsistens. Hæld direkte på kagen og lad moussen køle/stivne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar