Når alle mousser er klar og bunden ar afkølet, kan kagen samles. Det er en klar fordel at benytte, det fad kagen skal serveres på. Det kan være lidt tricky at flytte den igen efter pyntningen. Med mindre der er mulighed for at benytte springformen, kagen er bagt i.
Springform: Klip bagepapir i fire dele, og lig dem i bunden af springformen. Belæg siderne med witawrap inden den spændes til.
På fad: Klip bagepapir i fire dele, og lig dem på fadet, så de lapper lidt ind over hinanden. Lav en stribe pap/flere lag papir på 10-15cm i højden og betræk med witawrap. Placer den første bund ovenpå bagepapiret og fold pap striben omkring bunden, tape den sammen, så den holder.
Nu kan der ligges skiftevis bunde og mousse i. Moussen kan kommes i med sprøjtepose, det giver et lidt mere jævnt lag, men man kan sagtens benytte en alm ske eller dejskraber. En god ide er at sprøjte PCS rundt i kanten inden man putter mousserne i, har jeg dog ikke gjort her. Men det gør det nemmere at opsmøre bagefter.
Jeg kommer ind i mellem lidt vanilje sirup på bundene inden moussen, dette forhindre at de bliver tørre, vis den er lagt sammen i god tid.
Kagen skal have lov til at se i køleskabet til den føles rigtig stiv, næsten hård. Derefter kan den tages ud af formen/papet.
Det er en god ide, at vente med at røre smørcremen sammen til den skal benyttes. Smør cremen på så kagen bliver hel jævn og glat. Dette kan betyde, at der ikke kommer helt lige meget på alle steder, men det er vigtigere at den bliver jævn. Vis man har brugt en farve creme, som jeg har her, kan det det være en fordel at tørre spatlen af mellem hver strøg.
Stil den i køleskabet til smørcremen er fast. Nu kan den pyntes :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar