Ingredienser:
15 skumfiduser (dem fra haribo er bedst)
2 spsk olie
4 spsk vand
mellem 400-500g flormelis
Smelt skumfiduser, olie og vand over vandbad. Langsomt!! Skumfiduserne må ikke blive brune. Når de er helt smeltet, hældes de i en røremaskine (dejkrog) og røres med flormelis. Man kan godt bruge en elpisker, men brug dejkrogene, og vær hurtig med at få startet. For vis skumfiduserne bliver for kolde vil det ikke arbejde flormelisen ind. Tilsæt flormelisen lidt af gangen, til det bliver sejt og dejkrogene har svært ved at arbejde med det. Hæld det ud op bordet og ælt det lidt mere. Det skal være lidt klistret til sidst. Der kan altid arbejdes mere flormelis ind senere, og det arbejder også videre mens det køler ned. Men husk at komme det i en fryse pose, for ellers bliver kanterne tørre og hårde.
Vis det skal indfarves eller have smag, så put det i inden flormelisen. Men husk med pasta farve skal der næsten ingen ting til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar