Mousserne blevet lavet over flere gange, faktisk var der så meget, at jeg ikke havde skåle der var store nok. Så efter en ordenlig rengøring brugte jeg grøntsagsskufferne i køleskabet.
Jeg samlede dem i min lejlighed i Aarhus, inde i deres bageringe. Derved var de ikke så følsomme under transporten til Mariager, hvor brylluppet blev holdet. Et lille heads-up de nedderste bageringe kan ikke være i ovnen, så de skal samles af flere stykker fra en bradepande. Den nedderste var også så stor at jeg ikke kunne pynte den mens den skulle være på køl.
Så det betød en lidt hurtig exit fra kirken, og en hurtig dekorering af siden og samling ude på bordet. Men den blev nu helt flot;)
Det var en helt igennem fantastisk smuk kage - og den smagte himmelsk. Jeg havde fornøjelsen af at smage den til Stig og Mettes bryllupsreception.
SvarSletRigtig fin kage, havde tænkt mig at lave sådan en til mit eget bryllup. Men er det smørcrem du har tyllet roser med???
SvarSletJa:) og så har jeg tilsat en smule vanilje ekstrakt for at modvirke smør smagen.
Slet