Dette er den bedste opskrift på banankage, jeg har stødt på. Det er i bund og grund en sukkerbrødskage med banan i. Men den er virkelig luftig og smager fantastisk:)
Ingredienser:
4-6 modne bananer
1 vanilje eller 1,5 tsk vaniljesukker
230g sukker
150g hvedemel
1 tsk bagepulver
4 æg
150g smør
Smelt smørret i en gryde eller micro'en, og lad det afkøle mens du laver resten. Æg, sukker og vanilje piskes til en meget luftig æggesnaps. Blend bananerne, de kan også moses. Vend bagepulver og mel forsigtigt i dejen. Vis du bruger en røre maskine, kan du bruge den flade spatel. Rør det afkølede smeltede smør i dejen, og derefter bananerne. Kom massen i en smurt springform og bag ved 180 grader i ca 40 minutter. Vis du vil have chokolade ovenpå, er det en god ide at knække pladen i stykker og lade dem smelte på toppen. Smør chokoladen ud, når den er smeltet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar