onsdag den 7. maj 2014

Kokos rabarber crumble

Denne crumble er virkelig lækker. Jeg nåede slet ikke, at få et billede inden min kæreste og svigerfar havde spist det meste;)
Ingredienser:
400-500g rabarber
1 dl rørsukker
1 dl flormelis
en vaniljestang
til crumble:
100g koldt smør
1,5 dl kokosmel
1 dl havregryn
1 dl hvedemel
0,5 dl rørsukker

Man kan sagtens bruge alm sukker, men det er bare lidt mere lækkert med rørsukkeret:) Vis rabarberne er meget sommer søde, kan man skære lidt ned på rørsukkeret. 
Rabarberne renses og skæres i små stykker, ca 0,5-1cm. Bland rabarber stykkerne med rørsukker, flormelis og vanilje og fordel det i bunden af en form. Jeg bruger et rimelige stor tærtefad. 
Bland kokos, havregryn, hvedemel og rørsukker i en skål og skær smørret i små stykker. Smuldre smørret i blandingen. Tror godt man kan gøre det i røremaskine, men jeg plejer godt nok at bruge fingerne:) fordel dejen hen over rabarbarne. Bag i 15-20 min ved 200 grader. Holde øje med den, så den ikke bliver for brun på toppen, især vis du bruger varmtluft!
Server den mens den stadig er lun, gerne med creme frais eller vanilje is til:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar